• ✔Garantie voor een optimaal resultaat
  • ✔Veelzijdigheid en flexibiliteit
  • ✔Veilig en adequaat

Schakel een professionele glazenwasser in bij Schoonmaakbedrijf van Londen in Ede voor het streeploos schoon wassen van uw ramen! Wij zijn namelijk niet zomaar een schoonmaakbedrijf. Wij zijn aangesloten bij de Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten en werken alleen met SVS-gediplomeerde schoonmakers en glazenwassers in de omgeving van Ede en Arnhem. Wij zijn al sinds 1992 succesvol actief in deze branche en hebben sindsdien een grote, tevreden klantenkring opgebouwd. Wij horen graag wat we voor u kunnen betekenen!

Een professionele glazenwasser van Schoonmaakbedrijf van Londen in de buurt van Ede

Huur een professionele glazenwasser in Ede in voor het streeploos schoon wassen van al uw ruiten! Wij zorgen niet alleen voor de beste kwaliteit, we vinden uw en onze veiligheid ook erg belangrijk. Daarom werken we, ook voor grote hoogtes, niet meer met ladders en hoogwerkers. We maken gebruik van de Tuckerpole wasunit. Een telescopisch systeem dat veilig en adequaat werkt en speciaal ontwikkeld is voor glasbewassing en gevelreiniging op grote hoogte. Met de Tuckerpole wasunit is er geen valgevaar meer en wordt de productiviteit verhoogd. Het laat geen strepen of vlekken achter en is daarnaast ook nog eens milieuvriendelijk! Wij maken namelijk altijd gebruik van de beste en meest milieuvriendelijke middelen en machines.

Contact opnemen

Neem contact met ons op om een glazenwasser bij u in Ede in te huren. Dit kunt u doen door te bellen naar 026 – 381 38 89. We bespreken graag de mogelijkheden met u!